Skip to content

SWZ

Een warm thuisgevoel in woord en beeld

Woningcorporaties kregen het zwaar te verduren tijdens de economische crisis. Ze zagen on their watch de huizenwaardes dalen en hun kapitaal in rook opgaan. Woningcorporatie SWZ worstelde zich dapper door deze barre jaren heen.

En toen de markt weer aantrok, werkten ze keihard aan een succesvolle comeback. Waardevol en onderscheidend, met een krachtige positionering. Dat voelde niet alleen voor de huurders als thuiskomen, maar ook voor SWZ zelf. Finally home, back on track. Wij omvatten dit gevoel in woord en beeld, dat staat als een huis.

klant
Woningstichting SWZ
-
project
Huisstijl, re-branding

expertises

Welkom thuis in Zwolle

Niet gewoon huren, maar een goed leven opbouwen in een fijn huis en een fijne buurt. Dat is zoveel meer dan een zakelijke huurovereenkomst sluiten. Maar wel waar de mensen van SWZ zich hard voor maken. Niet voor een nummertje, maar voor de échte mens, in al z’n diversiteit. Kleurrijk en uiteenlopend.

Wij brachten ze in beeld; de huurders en de toppers van SWZ. In een omgeving waar hij of zij zich het best voelt; wandelend met de hond, aan het werk, genietend van een kop thee of al keuvelend met de parkiet. Dat is pas thuiskomen.

SWZ_tas
SWZ_logo

Een uitgekiende vlakverdeling, moderne kleuren, een herkenbaar - strak- kader en een stevig fundament ondersteunen de warme boodschap in de SWZ huisstijl.

Het merk SWZ uitrollen

Er zijn voor de mens en dit faciliteren. Met aandacht, energie en in goede samenwerking. Oftewel proactief zijn, met je huurders meedenken en passende service verlenen. SWZ is letterlijk op de weg, dichtbij de huurder en biedt een gebruiksvriendelijk klantportaal; waarin je op eenvoudige wijze je zaakjes kunt regelen.

Al deze diensten hebben wij een gezicht en kleur gegeven: het ontwerp voor de servicebussen, de website, diverse nieuwsbrieven, kaarten, advertenties, borden, formulieren en nog veel meer...

De rol van communicatie

Om de woningvraag in de stad in te kunnen vullen is heldere en eerlijke communicatie van essentieel belang. In alle opzichten wil SWZ een laagdrempelige organisatie zijn, waar een ieder zich welkom voelt. Ook als er een keer iets aan de hand is. Dat beeld - van een benaderbare organisatie - begint bij je uitstraling. Daarop volgt bereikbaarheid. SWZ wil er letterlijk zijn voor de huurders. En om dit mogelijk te maken, kunnen ze aankloppen bij Advice.

SWZ_wagen_feniks
SWZ_website
SWZ_foto

Zet de communicatie-sluizen maar open!

Mailchimp is een handige mailing-tool om het contact met je doelgroep te onderhouden. In een handomdraai creëer je goed ogende nieuwsbrieven waarmee je de doelgroep volledig up to date houdt, traffic naar je website genereert en je merk opnieuw in de spotlight zet.

Geen idee hoe je dit optuigt? Daar helpen we je graag bij. We ontwerpen de mooiste templates en kunnen tevens de implementatie en verzending voor je verzorgen.  SWZ ging je al voor…

SWZ_mailchimp

Heb jij ook behoefte aan een succesverhaal?

SWZ_toekomstvisie