Skip to content

Aeres Hogeschool

Aan een half woord genoeg

Drie faculteiten. Ieder een eigen specialisme. Eén overkoepelend logo.

Met deze feiten was het aan ons om de huisstijl voor Aeres Hogeschool (door) te ontwikkelen. Met dien verstande dat de drie vestigingen in Wageningen, Almere en Dronten onafhankelijk van elkaar zichtbaar moeten zijn. Als broertjes of zusjes. Komend uit hetzelfde gezin, maar ieder met een eigen identiteit.

klant
Aeres Hogeschool
-
project
Ontwikkeling huisstijl

expertises

IMG_20200221_114915707

U vraagt, wij draaien. Snel ook.

Inmiddels zijn we zo ver dat Aeres Hogeschool en Advice aan een half woord genoeg hebben. We staan Aeres -als vaste communicatiepartner- doorlopend bij met campagnes, open dagen en identiteitsvraagstukken. Tijdens het ontwikkelen van de huisstijlen voor de drie faculteiten hebben we zorgvuldig een database en fotobank opgebouwd. We kennen Aeres inmiddels inside out. Hierdoor kunnen we ontzettend snel schakelen, zodra er een aanvraag voor een nieuwe campagne binnenkomt.

De niewste pay off voor Aeres Wageningen is 'Vergroot Je Leerkacht'. Een pakkende slogan waarmee we het onderscheidend vermogen vastleggen.

Aeres_fact

Een feestje van een factsheet

Ook bij Advice gaan we mee in de huidige tendens om kritisch naar productieprocessen te kijken. Minder fysieke brochures betekent minder afval. Daarnaast verschuift het oriëntatieproces van schoolzoekende jongeren meer naar online wegen.

Met deze kennis in het achterhoofd houdend, vraagt de offline aanpak om een vernieuwende wijze. Zo zijn we op het ontwerp van deze gave factsheets gekomen. Informatiedragers waarbij een heldere boodschap op een kleiner oppervlak te zien is. To the point en veel duurzamer.

Niets zonder jou

Als klant ben je bij Advice het aller-, aller-, allerbelangrijkste onderdeel. Niet alleen het resultaat, maar ook de weg er naartoe moet voor jou goed voelen. Daarom doen we niets zonder overleg en nemen we je continue mee in het proces. Soms bemoeit het hele team zich ermee, soms spar je slechts met een enkeling. En als je het anders wilt, dan doen we dat. No hard feelings. Wij zijn er voor jou.

Aeres_overleg2
Aeres_shoot
Aeres_logo

En dan nu de conclusie:

Of het nou gaat om re-branding, een nieuwe huisstijl, online marketing of web development. Wij staan volledig tot de beschikking van onze klanten. Via snelle communicatie, pragmatisch denken, gestructureerde creativiteit en ad hoc oplossingen creëren wij voor jou de gewenste impact.

Aeres_stand2

Heb jij ook behoefte aan een succesverhaal?

Aeres_brochure