studio@advice.nl
vandaag weer open vanaf 8.30 uur.

Uitdaging

De Growcoon laat zien dat innovatie niet altijd groot hoeft te zijn. Growcoon is de productinnovatie die antwoord geeft op de actuele vraag van kwekerijen in de tuinbouwsector. Aan Advice is de vraag gesteld hoe dit concept bij de doelgroep onder ogen gebracht kan worden.

Oplossing

Om de specifieke doelgroep goed te kunnen bereiken is er gekozen voor een frisse uitstraling en een opvallende stand. Om het verhaal te versterken is er ook gekozen voor een duidelijke filmproductie, waarin een drietal kwekers vertellen over de uitstekende eigenschappen van Growcoon.

Resultaat

Het Growcoon concept is succesvol ingezet en heeft inmiddels al diverse (internationale) leveranciers overgehaald om over te stappen naar deze biologische plug. Recentelijk heeft Growcoon ook het OK Compost-certificaat mogen ontvangen.

  • 1
  • 2
  • 3


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/advice/domains/advice.nl/public_html/components/com_focusgallery/templates/blocks/views/item/default_casusgrid.php on line 122

Ook interesse in een project als deze?

Contact

Ben je benieuwd naar de live versie?

Bezoek website

Bekijk ook