studio@advice.nl
morgen weer open vanaf 8.30 uur.

Uitdaging

Geef ons concept een herkenbaar en fris platvorm. Het Hoj concept, kies een e-bike die bij je past, kies je looptijd en fietsen maar (wij regelen de rest) is uniek in zijn soort, voor zowel de particulier als de zakelijke markt.

Oplossing

We hebben in eerste instantie gekeken naar de juiste propositie; alles in een voor een vast bedrag per maand. In drie simpele stappen rijd jij weg op je eigen e-bike. Huisstijl en webdesign moesten hier naadloos op aansluiten en de eenvoud benadrukken. We hebben gekozen voor een overzichtelijke website, met heldere structuur en logische call-to-actions. Beeld en vorm versterken de belofte van de organisatie.

Resultaat

Hoj is een nieuwe aanbieder met grote ambities in een traditionele sector. Met een online benadering en een nieuw verdienmodel spelen zij in op de veranderde marktomstandigheden. Inmiddels staan niet alleen de klanten in de rij, maar ook de nodige investeerders.

  • 1
  • 2
  • 3

 


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/advice/domains/advice.nl/public_html/components/com_focusgallery/templates/blocks/views/item/default_casusgrid.php on line 122

Ook interesse in een project als deze?

Contact

Ben je benieuwd naar de live versie?

Bezoek website

Bekijk ook