studio@advice.nl
vandaag weer open vanaf 8.30 uur.

Arjan Bruining

Back-end developer

Arjan is onze nieuwste developer bij Advice. Hij vindt het lastig om een wervende tekst over zichzelf te schrijven maar als is back-end developer is hij wél een kei in programmeertaal.

In de functie van back-end developer zorgt hij voor de logica achter de producten van Advice. Hij bouwt dus aan de achterkant aan websites, webshops en applicaties. Het liefst krijgt hij complexe vraagstukken voorgeschoteld en gaat hij graag de uitdaging aan om op logische wijze oplossingen te bieden.

Onze analyserende man uit Klazienaveen doet zo’n drie keer per week aan Cross fit. Maar opscheppen daarover zal hij nooit doen. Arjan is namelijk een bescheiden man. Wij leren Arjan verder kennen als een stille kracht met af en toe een rake opmerking die houdt van gezelligheid.

Neem contact op

Arjan Bruining

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/advice/domains/advice.nl/public_html/components/com_focusgallery/templates/blocks/views/item/default_team.php on line 76

#teamplayers