Skip to content

Onze cultuur
per definitie!

Wij bedenken en werken sámen!
Sparren over een nieuwe bedrijfsnaam en vormgeving, houden samen het ontwerp van jouw social media posts tegen het licht of ontwikkelen gezamenlijk jouw corporate identity. En daar wordt het resultaat alleen maar beter van...

'Een (bedrijfs)cultuur bestaat uit het gemeenschappelijk gedrag en de normen en waarden en de wijze waarop de mensen in een organisatie met elkaar, hun taak en met de buitenwereld omgaan. Deze aspecten blijken van vitaal belang te zijn bij het realiseren van een strategie en bij elke verandering van koers of doeleinden.' - Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal

Schetsen

#aandacht

Samen boeken we resultaat. We proberen jou als klant écht te leren kennen. We luisteren, verkennen en leven mee. Zijn niet bang om ook kritisch naar onszelf te kijken en geven soms een beetje meer dan we nemen. We proberen bovenal jouw meerwaarde te vatten en deze onder woorden te brengen. Wij zijn een verlengstuk van jouw team. We smeden een plan. En zodra de strategie is bepaald vertalen we dit.

#klantiskoning #synergie #havealittlefaithinme #johnhiatt

#aandacht 2.0

In de reclamewereld draait het vooral om het mooier maken van dingen, vaak met een commercieel karakter. Bij Advice proberen we de realiteit niet uit het oog te verliezen. We voelen ons maatschappelijk betrokken bij een aantal belangeloze, noodzakelijke en nobele stichtingen.

Met één gemene deler: kinderen.

De jeugd heeft de toekomst en iedereen heeft recht op een goed vooruitzicht. Daarom ondersteunen wij -op zowel financieel als dienstverlenend vlak- geweldige projecten zoals het Ronald McDonaldhuis in Zwolle, Stichting Balsewa, PEC Zwolle United en de Stichting Leontienhuis.

Stilstaan is
achteruitgang 😉

Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn, blijven we ons ontwikkelen. Zo laten we ons met enige regelmaat bijscholen, -praten of inspireren. Zodat de raderen altijd blijven draaien en onze hoofden nooit stilstaan. Hartstikke speciaal voor jou.

#nooitteoudomteleren #seocursus #praktijkbegeleiding #bedrijfsbezoek #dontstopmenow #queen

Advice_inspiratie
MXKQ9004

#werksafari

Club Advice gaat één keer per jaar op werksafari! We kiezen een inspirerende bestemming waar we ons volledig onderdompelen in plaatselijke cultuur en evenementen.
Resultaat? De zaken met een hernieuwde blik bekijken.

#oppadmetdestichting #cultuursnuiven #vananaarbeter #ontheroadagain #willynelson

#kortom

Geen gesjeesde reclamejongens, wél een professioneel, warm team. Hardwerkend, dol op tosti's en Tony Chocolonely's.

#woordgrapwoensdag #dexdedog #damysdollevrijdag

h
FHNW4717

Specialisten met
special powerrrrs.

Alain van der Wildt

Directeur

Omschrijft zichzelf als enthousiast en divers. Vinden wij ook. Of het nu om managen, acquisitie, of klanten bezoeken gaat, zijn strategisch inzicht voert de boventoon. Dit combineert hij met het vermogen tot inleven en luisteren, zodat hij precies weet wat de ander wil bereiken.

Martine Huisman

Strategie & creatie

Onze strateeg Martine vertaalt jouw communicatiestrategie naar woord en beeld en laadt jouw identiteit met waardevolle associaties. Tel daarbij op: een gezonde dosis ongeremd enthousiasme, daadkracht en creativiteit. Voila!

something pithy

Jasper Hofman

Hoofd creatie

Jasper improviseert en inspireert non-stop. Gooi een vraagstuk in zijn vaatje en hij brouwt binnen no-time een keigoed visueel antwoord. Denkt in plaatjes en wordt eigenlijk nooit moe. Oftewel; de draaiende motor van de studio!

something pithy

Ciel Hedvall – van der Wildt

Account Manager

Ciel is de spin in het soms extreem enthousiast gesponnen Adviceweb. Daar waar brainstormsessies compleet uit de hand lopen, stuurt Ciel het team subtiel bij. Ze onderhoudt daarnaast warme contacten met onze opdrachtgevers.

'Great things in business are
never done by one person'

- Steve Jobs

Advice_picknick
something pithy

Damy Bosch

Developer

Damy is onze front-end webdeveloper. Hij kan een idee vertalen naar een website, waarbij vorm en functie samen komen. Dit doet hij met enorm gevoel voor vorm en hij kan genieten van een mooi eindresultaat dat werkt op alle schermen.

something pithy

Tessa Jonker

Content marketeer

Tessa denkt als contentmarketeer vooral in woordgrapjes en alliteraties. Heeft aan een half woord genoeg, maar leest wel graag haar compleet geschreven teksten hardop voor.

something pithy

Dex

Office Dog

Dex houdt als officiële office dog de moraal hoog. Wat ook hoog is, is zijn aaibaarheidsgehalte. Weet met een simpele lik of poot het team weer down to earth te krijgen, mits hij in hondenkoekjes voorzien blijft.  

something pithy

Ayse Saglam

Stagiaire

Ayse is onze veelzijdige stagiaire vormgeving! Dit kun jij ook zijn… Interesse? Neem dan contact met ons op!